Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Dijaška sekcija KOŠ

Dijaška sekcija Kluba ormoških študentov (DSKOŠ) je skupnost dijakov iz občine Ormož, Središče ob Dravi, Sv. Tomaž pri Ormožu, ki deluje pod okriljem in mentorstvom Kluba ormoških študentov, ki nas vzpodbujajo in nam vestno pomagajo.

Ustanovljena je bila v šolskem letu 2009/2010. Upravno telo dijaške sekcije sestavljajo predsednik in šest članov upravnega odbora: podpredsednik, tajnik, blagajnik, informator, predsednik interesnih odborov in regionalni koordinator.
Vodstvo dijaške sekcije se sestaja tedensko na sestankih v prostorih kluba, kjer še sedaj spoznavamo naše pravice in dolžnosti, v prihodnosti pa nameravamo uresničiti projekte in cilje, ki smo si jih zadali.

Dijaška sekcija KOŠ obstaja zato, da popestri dijaško življenje v Ormožu, da omogoči kvalitetno preživljanje prostega časa mladih in da olajša življenje posameznika v času šolanja.

Ponosni smo, da nam je vseeno uspelo ustanoviti Dijaško sekcijo v našem kraju, zato se trudimo po naših najboljših močeh, da naredimo nekaj dobrega za mlade v našem malem kraju.

Vabljeni ste vsi dijaki, ki imate ideje in želite poleg šole početi še kaj drugega. S pomočjo Dijaške sekcije KOŠ se lahko veliko naučite in spoznate nove prijatelje. Zato dojdite ludi!

Predsednik: Boštjan Žižek Cvetko
Podpredsednik: Miha Kolmančič
Tajnik: Sara Lah
Blagajnik: Doroteja Lah
Informator: Marcel Sedlak
Medregionalni koordinator: Dejan Kociper
Predsednik interesnih odborov: Vid Lukman

Aktivni sodelavci: Karin Borko, Tilen Kosi

 

Kategorije