Zbudi se, Ormož! 2023 | Bajaga & instruktori, S.A.R.S., Jack “n” roll | 27. 05. 2023

Zbudi se, Ormož????, projekt in večletna tradicija, nastala na pobudo Kluba ormoških študentov. Letos se bo zgodil že 7. leto, tokrat največji rock spektakel do zdaj!

Čez dan bomo pripravili pestro paleto aktivnosti ????‍♀️ (tako športnih kot praktičnih) zaključili pa z OPEN-AIR KONCERTOM. ????

Dnevni del dogajanja (sodelujoči):
???? Pihalni orkester Glasbene šole Ormož
???? Plesna skupina vrtca Ormož
???? Hip Hop plesalke plesne šole Nina (Domen Rotar)
???? Društvo za zaščito živali Pomurje
???? Z živaljo do boljšega počutja (OŠ Ormož)
???? SA-NU, pasja šola za aktivne pse in njihove lastnike
???? Policija
???? Reševalci
???? Gasilci
???? RK Jeruzalem Ormož (mini rokomet)
???? NK Ormož (turnir na mivki)
???? Animacije Mavrica
???? Športna šola DADA
???? Zumba (Domen Rotar)

_____________________
???? JACK ‘N’ ROLL ????

So klasični rokenrol band iz okolice Ptuja. Na sceni so že pet let, s časom pa je zvok kitar in bobnov oplemenitil še zvok saksofona, ki je razširil repertoar iz rocka še na pop-rock in zabavno glasbo.

Jernej Bezjak – kitara, vokal
Luka Gašparič – kitara
Timotej Bezjak – bas kitara
Katarina Vaupotič – saksofon, vokal
Štefan Jakob Štrucl – bobni

https://www.facebook.com/Jacknroll4

???? S.A.R.S. ????

Ena najpopularnejših skupin, katere zasedba prihaja iz Srbije. Skupina je nastala pred več kot 16. leti, ko sta se Dragan Kovačević-Žabac in Aleksandar Lukovoć-Lukac domislila zelo nenavadnega, a hkrati res zanimivega imena, Sveže amputirana ruka Satrijanija. Glasba, ki jo izvaja osemčlanska zasedba je mešanica popa, rocka, reggeja in hip-hopa, čemu dodajajo tudi elemente srbskega folka. Že leta 2007 je nastal hit Buđav lebac, kateri je zapolnil kotičke celotne regije. Danes poznamo S.A.R.S. kot skupino, ki je lansirala že več uspešnic, med njimi najbolj znane Lutka, Perspektiva, To rade, Ana in druge.
Besedila njihovih pesmi so pogosto družbeno kritična, vendar hkrati šaljiva in predvsem takšna, da se z njimi lahko poistoveti marsikdo.
V fuziji navedenih glasbenih zvrsti in idej, iz katerij izhajajo ob pisanju besedil, nastajajo edinstveni zvoki, ki bodo odmevali tudi pri nas.

“Živimo od muzike, samo da se svira.” ????
(https://www.youtube.com/channel/UCmSeizi_JgrEA5zg8dpiMbg)

???? BAJAGA & INSTRUKTORJI ????

Momčilo Bajagić Bajaga je srbski glasbenik, kateri je znan kot vodja glasbene skupine Bajaga i Instruktori. Bil je tudi član srbske rock glasbene skupine Riblja Čorba. S skupino je izdal 6 albumov in postal soavtor njihovih hitov kot so Dva dinara, druže; Nemoj srećo, nemoj danas; Evo ti za taxi in Dobro jutro. Leta 1984 je postal vodja zasedbe Bajaga i Instruktori, katera je danes prepoznana po celotni državi.

Svojo glasbeno kariero je začel leta 1974 kot pevec zasedbe TNT. Danes je najbolj znan po hitih kot so Tišina, Plavi Safir, Tamara, Ruski voz, Zažmuri, Muzika na struju in mnogih drugih. Sam je zagotovo eden izmed najbolj prepoznavnih glasbenikov na območju bivše Jugoslavije.

Jer nikoniko ne može da znaKad muzika svira šta osećam ja” ????
(https://www.youtube.com/watch?v=YqMkmZbvUzs…)

???? DJ JNX ????

Jan je 25 let star DJ in producent prleških korenin, ki je znan po svoji crazy in hype energiji na odru in setih tech-house, bass house in future house glasbe.
Uveljavil se je po večjih klubih in festivalih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Avstrije in Grčije (ULTRA Europe 2019, ULTRA Europe 2022, Noa, Kalypso – Zrće, Hi festival, Cirkus, Boogaloo,…), kjer si je oder delil s svetovno znanimi imeni elektronske glasbe, kot so: (Brooks, Matroda, Fedde Le Grand,…).

https://www.youtube.com/@jnx1591

Ponudnik hrane: SKUNK URBAN KITCHEN (od 11. ure naprej!)
???? https://www.facebook.com/SkunkUrbanKitchen
???? https://www.instagram.com/skunkurbankitchen/

???? VSTOPNICE za večerni del (dnevni del je za obiskovalce brezplačen) so na voljo na vseh prodajalnih mestih Olaii (v katerikoli poslovalnici Trafika 3DVA in na bencinskih servisih OMV) in na povezavi https://olaii.com/event/2666/zbudi-se-ormoz-2023.

▪️ 13 € (prvih 100 kart) – RAZPRODANO!
▪️ 15 € (naslednjih 300 kart) – RAZPRODANO!
▪️ 18 € (predprodaja)
▪️ 20 € (na dan dogodka)

Se vidimo! ????

Facebook EVENT: https://www.facebook.com/events/206501418590001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *