KOŠev POOL PARTY | 15. 07. 2023

???? POOL PARTY JE NAZAJ! ????

Ker skozi OFAK festival za vas pripravljamo toliko aktivnosti, smo se letos odločili, da bomo poskrbeli za dobro zabavo že teden prej.
Skozi celoten dan boste se lahko preizkusili v različnih aktivnosti, ki vključujejo tudi vse bolj popularen spikeball. ???? Ob bazenu boste lahko igrali odbojko in s prijatelji tekmovali v tako imenovanem slip & slide-u (spuščanju po ceradi ????). Če pa še to ni dovolj, bomo organizirali tudi tekmovanje v beerpongu.

Do jutranjih ur bo z nami ???? DJ C.H.A.R.E.
Lovro je »friški« dj na sceni. Začel je v TWINS klubu v Celju, Max klubu v Velenju in kasneje nastopal tudi v dvorani Zlatorog in (nam bližnjemu) Xtime-u na Ptuju. Gre za 20 let starega pubeca, ki uživa v vrtenju glasbe in komaj čaka, da se preizkusi na ostalih odrih po Sloveniji. ????

Za dobro hrano bo na bazenu, kot vedno, skrbel G-spot????, za hladno pivo in koktejle pa bo zadolžen čisto novi trikolesnik, rolling bar.????????????

BEERPONG ????
Tekmovanje se bo začelo ob 16. uri, ekipe pa prosimo, da se pol ure prej oglasijo pri jurčku. Igrali bomo po klasičnem sistemu parov, na izločanje. Prijavnina za turnir se bo pobirala na dan dogodka in bo znašala 10 €.
Svojo ekipo lahko prijavite na telefonski številki 030-645-045 (Aljoša Munda) ali na e-mail klubkos@gmail.com.
Pohiti, število mest je omejeno! 

Facebook EVENT: https://www.facebook.com/events/811302973607174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *