Spontana komedija: 2 + 1 gratis // OFAK 2023 | 24. 07. 2023

OFAK festival
Večer komedije

Spontana komedija: 2+1 gratis je improvizirana komedija, kjer komični duo improvizatorjev (Nejc Šmit in Dino Kapetanovič), pred vašimi očmi in z vašo pomočjo ustvarja kratke zabavne prizore, ki so tematsko povezani z njunim takratnim gostom. ???? Tako boste lahko priča, kako bosta Dino in Nejc eno znano osebo vzela v roke in v najbolj spontanem intervjuju postavila v zabavne skeče, plesne performanse, pevske eskapade (kaj to pomen drgač?) in verjetno v nove stare piramidne sheme.

Do sedaj sta v radovljiški grajski kleti v roke vzela goste, kot so: Blaž Kričej Režek, Tanja Žagar, Melani Mekicar, Cene Prevc, Sašo Stare, Jože Robežnik, Anja Ramšak in druge. ????

Tokrat pa iz domače radovljiške grajske kleti šov 2+1 gratis prihaja na pravi pravcati Grad Ormož! Njuna +1 pa bo za ta namen kraljica radijskih valov, šefica slovenskega vremena in seksa do nižin, ena in edina, prelestna Jana Morelj. ????Tako da se pripravite na najbolj zabaven, komičen in spontan šov daleč naokoli, oziroma vsaj v okolici Ormoža. ????

???? Ponedeljek, 24. julij 2023
⏰ 21:00
???? Grajska pristava Ormož

???? VSTOPNICE so na voljo na vseh prodajnih mestih Olaii (v katerikoli poslovalnici Trafika 3DVA in na bencinskih servisih OMV) in na povezavi https://olaii.com/…/2-1-gratis-spontana-komedija-ofak-2023.

Facebook EVENT: https://www.facebook.com/events/1676008916156446/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *