KRANKŠVESTER X ROTORMOTOR // Unterhund | 02. 12. 2023

Po večih letih zopet pripravljamo uverturo v veseli december, ki bo tokrat pripadala KRANKŠVESTER in ROTORMOTOR! ????

// KRANKŠVESTER //
Kot bend in skozi samostojne projekte so zbrali osem izdaj, dokler spomladi 2017 niso izdali Gaber, ultimativne žurerske himne in daleč najmočnejše regionalne underground uspešnice leta. Nagnjenost k rave/eurodance/gaber kulturi je prevzela prednost na njihovem aktualnem albumu Krankšvester IV. V samem albumu se skriva še nekaj potencialnih megahitov (kot je Dubai), ki jih je težko slišati na radijskih postajah, a bi zlahka dosegli večmilijonske oglede na You Tubu. Krankšvester so z vsemi svojimi dosedanjimi izdajami ostali daleč od mainstream medijev, a so res pritegnili občinstvo vseh profilov.

// ROTORMOTOR //
Nekje na polovici poti med velikima rivaloma – Mariborom in Ljubljano, je prišlo do sklenitve dveh gonilnih jermen in rodila se je mašina. V letu dvajsetic, zadnjo soboto preden se je zaklenil svet, je prišlo do trenja in z njim prva melodija. Več kot leto dni sta kljub vsem preprekam Nejc in Luka gradila temelje te zvočne mašine imenovane RotorMotor. Jeseni 2021 je bil končno čas, da ugleda luč sveta in od takrat sta neločljiva. Njuni dinamični nastopi dosegajo visoke obrate, kjer trance, eurodance, katarzični remixi hitov in električni hip-hop momenti tvorijo skupno harmonijo. Rdeča nit njunih setov torej ni v žanru, temveč v energiji, ki zelo hitro doseže najvišjo prestavo.

???? Sobota, 2. december 2023
⏰ 21:00
???? Unterhund

???? VSTOPNICE so na voljo na vseh prodajnih mestih Olaii (v katerikoli poslovalnici Trafika 3DVA in na bencinskih servisih OMV) in na povezavi https://olaii.com/event/3584/kranksvester-x-rotormotor.

-̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶€̶̶̶ ̶̶̶(̶̶̶P̶̶̶R̶̶̶V̶̶̶I̶̶̶H̶̶̶ ̶̶̶5̶̶̶0̶̶̶)̶̶̶ ̶̶̶ RAZPRODANO
– 12 € (predprodaja)
– 15 € (na dan dogodka)

Se vidimo! ????

Facebook EVENT: https://www.facebook.com/events/706437401373559

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *