PRLEŠKI ZIMSKI IZLET | 23. 12. 2023

⛷️Prleki in prleki po duši, letos bo naš tradicionalni zimski izlet še večji in še boljši!????
Letos ne bomo samo smučali, poskrbljeno bo tudi za vse ne-smučarje, ki boste z nami na predpraznično soboto lahko uživali ob ogledu Planice in sankanju na smušišču Monte Lussari, dan pa bomo vsi skupaj zaključili v božično obarvanem avstrijskem Celovcu.
????️23. 12. 2023
????smučišče Monte Lussari (Svete Višarje), Planica, Celovec

Ali smučaš?
Potem je ta izlet pravi zate. Skupaj bomo otvorili smučarsko sezono 2023/2024 na super italijanskem smučišču Monte Lussari, ki bo ta dan zadovoljilo tako začetnike kot izkušene smučarje. Smučišče je ravno prav oddaljeno od naših domov, da vožnja tja ne bo predolga in bo smučarski dan čim daljši. Ko pa bomo utrujeni in bomo potrebovali malo počitka, pa bomo švignili še v kakšno izmed idiličnih koč.

Ali ne smučaš, a imaš rad sneg?
Brez skrbi, letos bo naš zimski izlet zadovoljil tudi tebe.
Ta čas, ko bo prijatelj smučal, boš ti raziskal Planico, se sankal in po želji prijetno okrepčal v koči. Kaj bolj idiličnega si še sploh lahko želiš za začetek božično-novoletnih praznikov?

Ali si oboževalec božiča, lučk in praznične čarobnosti?
Tudi tebi je ta dan pisan na kožo. Ni skrivnost, da nihče ne pripravi takšnega božičnega vzdušja v mestu kot naši severni sosedje, in ker mi želimo le najboljše, se bomo odpravili prav tja! Po idiličnem dnevu na snegu- tako ali drugače-se odpravimo še v Celovec.
Lučke, vonj po kuhanem vinu, pečene klobase, vrvež srečnih ljudi in božične pesmi v ozadju- ne, to niso sanje, tako bo izgledal preostanek našega popoldneva in večera, zato letošnjega izleta res ne smeš zamuditi!

• Cena z vključeno smučarsko vozovnico:
– za člane PŠK, KOŠ ali MDVR: 65 €
– za nečlane: 70 €
(Cena zajema celodnevno smučarsko vozovnico za smušišče Monte Lussari, povratni prevoz iz Ljutomera/Ormoža, neomejeno brezplačno pijačo, ogled božičnega sejma v Celovcu in organizacijo celotnega dne zabave).

• Cena brez vključene smučarske vozovnice:
– za člane PŠK, KOŠ ali MDVR: 45 €
– za nečlane: 50 €
(Cena zajema vstopnino za Muzej Planica, povratno karto za gondolo na Monte Lussari, izposojo sank, neomejeno brezplačno pijačo, povratni prevoz iz Ljutomera/Ormoža, ogled božičnega sejma v Celovcu in organizacijo celotnega dne zabave).

S seboj imejte veljaven osebni dokument, dobro nabrušene smuči ali board, topla oblačila in obilo dobre volje. ????????⛷️

Prijave sprejemamo preko obrazca: https://forms.gle/VMYCSMpcisdNS32A7

Število mest je omejeno. Po oddaji prijave boš na svoj e-naslov prejel račun, tvoje mesto je zagotovljeno po prejemu plačila. Odjava je možna najkasneje en teden pred dogodkom, v primeru kasnejše odjave si mora vsakdo najti zamenjavo oziroma plačati 50 % cene.
Za več informacij piši na gaja.sisko@prleski-student.si
*Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi izleta, zaradi slabega vremena.

Facebook EVENT: https://www.facebook.com/events/854874576142329

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *